I'm still not sure what I stand for oh lord what do I stand for.

Ganska mycket text idag, dem gånger det blir det tänkte jag skriva kort info vad inlägget innehåller så kan man välja själv om man vill läsa vidare!
Så inlägget innehåller: 
*Helgen som gått
*Lion hade barnvakt
*Varför jag inte ammar längre 


Vilken vårhelg ! Iförsig höll jag och Therese på att frysa ihjäl på Addes fotbolls match igår för de blåste , men ändå SOL! (Dem vann) På kvällen va jag och Adde ute och åt medans Lion va hos sin mormor och morfar , gick super bra :)! Och dem som inte förstår att man har barnvakt när ens bebis är 6 veckor , ni behöver inte förstå :) Men Lion trivs hur bra som helst hos mina och Addes föräldrar/syskon. Och man måste kunna unna sig egen tid när man har chansen till det och när det går så bra med lilleman! Han hade ätit , vart ute och gått med sin moster och sen sovit dem 3 timmar vi va borta :)

Ni som är mammor är nu nyfikna och tänker  "amningen då hur kan han äta där?". Så passar på och berättar att jag tyvärr inte kan amma längre.. Det helt enkelt funkar inte då det inte finns någon mjölk kvar där och varför vet man inte ! Går i mammas fotspår som också bara kunde amma en månad cirka på mig och mina syskon. Undra om man kan ärva sånt då vi även hade väldigt lika förlossningar .. 
Enough Said ! :)

Vart och ätit hos Addes föräldrar, tvättat bilen och promenerat i solen denna söndag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0