Lever inte som jag lär lever bara som jag är.

Den optimala oturen. För en vecka sen kom Adde hem ifrån Stockholm med förkylning. Har bara inväntat min & Lions tur. O för två dagar sen slog de till. Jag överlever, men tycker så synd om lilleman även om man gör allt som går. Sen imorse när jag nös så sträckte jag nacken REJÄLT! Gråter nästan när jag rör på mig ibland... Fy farao ! Eftersom jag & Lion är ensamma hemma måndagar till torsdagar utan Adde så hoppas jag de släpper innan dess !! ( vet att flera undrat varför jag är ensam dessa dagar, kan berätta de en annan gång )
 
I tisdags klippte för övrigt Lilly mig, blivit slitet av amningen så vart rejäl uppklippning ! Nöjd !
 
 Cause I'd get a thousand hugs from ten thousand lightning bugs.

Vill tillägna ett inlägg åt att tacka en vän som har tillåtit mig att alltid vara mig och som är en stor orsak till att det kändes så lätt att gå vidare till en ny fas i livet, att bli mamma ! Jag och Lion har spenderat hela dagen i Linköping hos Sara Pettersson! Det har varit super mysigt med snack, mat och bebis mys såklart. Och när jag nu kom hem fick det mig att tänka på min och Saras resa!
 
Sara och jag träffades när vi började i samma klass på gymnasiet. I tvåan så klickade vi totalt och efter det var vi fast kedjade i varandra i flera år. Vi har gjort så sjukt mycket tillsammans , varit utomlands två resor, åkt på roadtrip igenom flera städer i Sverige och bott i en bil, skrattat gråtit och gjort en hel del bus tillsammans! Brutit lagar, vart på sjukhus tillsammans, druckit tills vi ramlat, stötta varandra igenom allt, men också en period glidit ifrån varandra. Finns många saker som också bara är hennes och mina minnen som ingen kommer få veta någonsin men som vi alltid kommer kunna skratta åt när vi pratar om det ! Jag är så glad att hon och jag gjort allt detta , nu när jag gått vidare till en ny fas i livet, att va mamma, att ta hänsyn till ett barn och en familj, då så är jag så glad för allt sjukt vi gjort ! För hon har gjort så jag kan gå vidare till nästa fas och aldrig behöver tänka "jag skaffade barn för tidigt" för jag har redan gjort allt ! Jag är så glad att trotts vissa problem för en period sen så har vänskapen stått pall, och att kunna komma hem till dig och känna som om inget har hänt, det känns så tryggt, det är äkta vänskap, en stadig grund ! Så TACK Sara Linnea Pettersson ! 
 
 Hey ho let's go !

Då drar vi igång denna bloggen igen ! Av flera anledningar. Började iallafall med att radera alla gamla inlägg ända från 2010 då det är en passerad del av mitt liv och minnen som består på annat sätt. Som dem flesta antagligen vet blev jag mamma den 24 januari och jag är så lycklig :)
 
Vi får se hur bra bloggen blir beroende på motivation men känns som jag har en hel del att berätta från graviditeten och nya saker som kommer ! Eftersom jag inte vill tjata ut alla på instagram med för mycket bilder och "info" på Lion osv så kändes en blogg som en bra ide :). Kommer skriva vad jag vill och när jag vill och för den det inte passar rekomenderar jag att sluta läsa ;) ! 
 
 
 
 
 

RSS 2.0